Szállodák és hotelek idegenforgalmi cikkei

Wellness, Fit & Fun

 

100 ok van, hogy Egerbe látogasson, a 101-ik a Hotel Eger & Park!

Megújult wellness részlegünkben úszó-, élménymedence és pezsgőfürdők, elhúzható tetővel fedett  új építésű élménymedence, gyermekmedence kínál felüdülést. A szaunavilágunkban - finn szauna, bioszauna, gőz kabin, aromakabin, oxigénnel dúsított sószoba, jégkút, valamint az infrakabin és fényterápia előnyeit ötvöző kombiszauna található. A klimatizált fitness terem a legújabb cardio és kondicionáló gépekkel van felszerelve. A kibővült napozóteraszon kültéri fitneszgépek találhatóak A wellness részleg további szolgáltatásai: szolárium, wellness fürdők, testkezelések. Masszőreink kezei alatt nem csak a test hanem a lélek is felüdül. Általános masszázs, gyógy- és speciális masszázsok (pl. Holt-tengeri sópeeling masszázs, aromás mézmasszázs) is a kínálataink között szerepelnek. Fürdőköpeny
bérelhető.

 

Sana per aqua „

Gyógyászati részlegünkben TB alapon működő reumatológiai szakorvosi vizsgálatot követően hydro- és balneoterápiás kezelésekre (víz alatti vízsugármasszás, fango), valamint fizikoterápiás kezelésekre (gyógymasszázs, gyógytorna, elektroterápia, ultrahangos kezelés) van lehetőség.
A gyógyfürdő szolgáltatásokat (gyógymasszázs, tangetor, gyógytorna és iszapkezelés)a TB támogatja illetve Európai Egészségbiztosítási Kártyával (formanyomtatvánnyal) rendelkező EGT állampolgárok is kedvezményesen vehetik igénybe.
Eger és környékén található gyógy- és gyógyhatású fürdők - Termál-Törökfürdő, Egerszalóki hőforrás, Bogácsi gyógyfürdő, Mezőkövesd Zsórifürdő, – szintén egyedülálló lehetőséget biztosítanak gyógyulni vágyó vendégeink részére.

 

Wellness szálloda Egerben - aromakabin - kikapcsolódás Egerben - Eger Park Hotel

Új wellness szálloda Egerben - Eger Park Hotel - Wellness Hotel Eger Park

  

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614
Szobafoglalás Fax: +36-1-227-9614

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Árak - Online Foglalás

Hotel Eger**** Park Eger - Akciós wellness szálloda Eger belvárosában
Szabad szoba keresése és árellenőrzés
Érkezés ideje:
Távozás ideje: