Szállodák és hotelek idegenforgalmi cikkei

Egri termálvíz és gyógyszállodák

Eger városát méltán nevezik fürdővárosnak, gyógyforrásai több mint ezer évesek. Már a török korban is számos fürdő épült itt és a fürdőkultúra azóta is virágzik. Kétféle gyógyvíz tör fel a forrásokból: a kénes termálvíz és a radonos gyógyvíz. Az egri gyógyvizeket számos betegség kezelésére alkalmazzák fürdőkúraként, pl. ízületi betegségek, gerincbetegségek, idegrendszeri betegségek. Az Egri Termálfürdő a város központjában helyezkedik el és több, mint öt hektárnyi területen több gyógyvizes medencével, úszómedencével valamint gyermek- és élménymedencével várja a vendégeket. Az egri szállodák hotelek kedvezményes csomagajánlatokat kínálnak a gyógyulni vágyóknak. A Hunguest Hotel Flóra az Egri Termálfürdő szomszédságában helyezkedik el, közvetlen átjárást biztosítva a vendégeknek. A 3 csillagos szálloda saját gyógyászati szárnnyal rendelkezik, ahol különböző gyógyszolgáltatásokat lehet igénybe venni, pl. szakorvosi vizsgálatok, gyógytorna, hidroterápia, elektroterápia.
Eger legnagyobb parkja, az Érsekkert közelében található a Hotel Eger Park. A három csillagos hotel szintén rendelkezik gyógyászati részleggel, ahol hidro- és balneoterápiás kezelésekre, valamint fizikoterápiás kezelésekre van lehetőség.
Az egri termálvíz nemcsak gyógyulást, hanem kikapcsolódást és felüdülést kínál időseknek és fiataloknak egyaránt. Egertől pár percre autóval a híres sódombnál Egerszalókon az egyik legjobb magyarországi Hotel a Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel  várja vendégeit akciós csomagajánlatokkal és a 17 gyógyvízű medencével.


(2009-08-12)

✔️ 4* Egri hotelek listája - Akciós 3* termál és wellness hotelek Egerben

-    Vissza    -



Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614
Szabad szoba keresése és árellenőrzés
Booking.com