Szállodák és hotelek idegenforgalmi cikkei

Egri és Eger környéki szállodák, hotelek

Eger város Magyarország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja. Számos látnivalóval várja Eger az idelátogatókat. Rengeteg múzeum kapott helyet Eger belvárosában mint a Dobó István Vármúzeum vagy a Művészetek Háza. Az Egri Vár Eger egyik leghíresebb látványossága és számos más kulturális program és látnivaló mellett a wellness szállodák is szép számmal megtalálhatók a városban. A várhoz legközelebb eső szálloda a Panoráma Hotel Eger amely egy romantikus kis szálloda Egerben. A szállodából látható  például a Minaret, a Bazilika és a Líceum is.  A Minarethez legközelebb eső 3 csillagos szálloda a Park Hotel Minaret Eger amely a belváros szívében van így akár gyalogosan is megközelíthető a legtöbb látványosság. Eger legkedveltebb 3 csillaggal rendelkező szállodái a Hunguest Hotel Flóra Eger amely közvetlenül a városi strand mellett helyezkedik el és a Hotel Unicornis Eger ami a vár déli bejáratának szomszédságában található.
Aki városnézés helyett inkább a wellnesst és a pihenést választaná az is könnyen megtalálhatja Egerben a megfelelő szállodát. A barokk stílusú épületszárnnyal rendelkező négy csillagos Hotel Eger Park kiváló wellness részlegével várja vendégeit. A Hotel Villa Völgy Eger szálloda azoknak ajánlott akik kiszakadnának a városi életből és inkább csendes helyen élveznék az egri borok és a wellness nyújtotta kényeztetést.
A Hotel Ködmön Eger a Szépasszonyvölgyben található szálloda amely a méltán híres egri bor, gasztronómia és kultúra völgye. A Hotel Korona Eger ismét egy belvárosi négy csillaggal rendelkező szálloda amelynek különlegessége az , hogy 3 csillagos szobák is találhatók benne. A szállodának hatalmas wellness részlege és számos wellness szolgáltatása van. Azonban nem csak Egerben találhatunk kiváló minőségű szállodákat hanem Eger környékén is.

10 km-re Egertől található Demjén. A Demjéni Gyógyvizek Völgyében épült a Hotel Cascade Demjén 4 csillagos szálloda ami a Gyógyhotelek Termál Szállodák közé sorolandó hiszen élvezhetjük a hatalmas wellness részlegben a gyógyvíz jótékony hatásait is.
Az Egerhez közel eső Noszvaj városában két igen különleges szállodával ismerkedhetünk meg. Az egyik az Oxigén Hotel Noszvaj amely a De la Motte kastélybirtokhoz tartozó kisebb kastélyban kapott helyet. A szálloda berendezése is tükrözi a kifinomult eleganciát. A szálloda wellness részlege különleges keleties környezetet sugall és számos szolgáltatással várja a szépülni, regenerálódásra vágyó vendégeit. A másik szálloda Noszvajon a Tündérkert Hotel Noszvaj. A Tündérkert Szálloda az 1770-es években Szepessy Sámuel báró által épített késő-barokk stílusú kastélyban kapott helyet, melyet csodálatos botanikus kert és hat hektáros park vesz körül. Mindkét noszvaji szálloda kifejezetten bababarát szálláshely így a családosoknak a legideálisabb választás. Kicsit távolabb Egertől található Mátraháza. Mátraházán kiváló Wellness Hotelek  közül választhatunk. Az egyik szálloda a Hotel Residence Ózon Mátraháza ahol rengeteg szabadidős programlehetőséget találhatunk, finom ételeket és borokat valamint kiváló wellness részleget. A másik szálloda Lifestyle Hotel Mátraháza amely négy csillag superior szálloda. A Lifestyle Szállodának két szintes 1200m2-es wellness részlege van amely kikapcsolódást nyújt fiataloknak és időseknek egyaránt. Bármely településen is szállunk meg biztosak lehetünk abban , hogy remek élményben lesz részünk.


(2016-09-01)

✔️ 4* Egri hotelek listája - Akciós 3* termál és wellness hotelek Egerben

-    Vissza    -



Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614
Szabad szoba keresése és árellenőrzés
Booking.com